Finale Eme ali tretji večer mučenja ušes

3.02.2008

Veliki finale Eme. Razmišljam o tem, da mi včasih spomin zlete ribice kar dobro služi, saj mi je v samo enem (do dveh) dneh uspelo pozabiti kako čisto grozno povprečni so letošnje pesmi.

Bernadra Žarn je še vedno tako zelo prisiljeno osladna. Tako zelo, da se mi krvni sladkor dviha v nevarne višave in mi že skoraj grozi diabetična koma. Ok, o tem se raje ne hecam. To so resne stvari. Diabetična koma, ne Ema.

Nastopajoči so še vedno tako zelo neoriginalni in dolgočasni. Manca je še vedno tako zelo velila, Eva je bila v polfinalu boljša. Langa še bolj fušajo, 4Play dokazujejo, da je z mojim želodcem vse v redu, saj mi je slabo. Cole se še vedno potika po tihem deževnem dnevu in išče dober planet, Tiano pa sem čisto zignorirala. Johnny Bravo so očitno gledali “Butn skalo”, Rebeka pa mi še vedno dela skomine po pijanski 4ki. Turbo Angels me spominjajo na poceni angleške pop-štance (na lansko predstavino, recimo.  Brigitka pa me še vedno spominja na Samaro, ki je lezla iz vodnjaka. Če gre danes žurat se ji niti ni potrebno šemiti. Aaaaaaaaa….

Pa da ne bom samo zavijala z očmi. Všeč mi je ideja, da sta Berni in Mario šla na ekskurzijo v Beograd. Edina originalna poteza te Eme. Pa še Mario je tako gejiš :evil: Mogoče so pa za snemanje v Beogradu potrošili celoten proračun in jim je za vse ostalo (sceno, scenariste in sposobne plesalece/koreografa) preprosto zmnjakalo denarja. Pa hvala bogu so v studio spustili še koga drugega in ne samo zaposlenih. Imam vsaj občutek, da nisem eina, ki jo Ema zanima. Kao. Pa čeprav so v studiu samo prijatelji ter družinski člani.

Super finale: LANGA???!?!?!?!?!((to je vzklik zgroženosti, da ne bo pomote)). Imajo slovenceljni res tak guilt trip zaradi Ambrusa, da bodo na Evrosong poslalti to?!?!?!  Groza. Res. Ona deklina v belen krilu preprosto zmaga. Kje, zaboga, ste jo našli?!?! Rebeko sem pa pričakovala tam. A sem mislila, da ji bo nasproti stala Eva.

REBEKA V BEOGRAD!!! Z manj kot 400 glasovi razlike… Se bodo jutro začele širiti govorice o kuhinji? O tem, da je Rebeka pravzaprav MORALA zmagati? Hej, pa še enaga od avtorjev poznam :twisted:

Če pa danes danes kdo od vzhičenja ne bo mogel zaspati pa lahko na Šport klubu spremlja Superbowl. (več člankov je še tu, tu , tu, tu, pa še drugje na Žurnalovi strani). Az ga bom zagotovo ;)

 • Share/Bookmark

V kategoriji Evrosong

 

3 komentarjev Dodaj komentar

 • 1. vickyha  |  3.02.2008 ob 23:13

  Sorry, …….. sem bila nad Rebekino pocukrano zmagovalno pesmico globoko razočarana. Kakšna glasbena beda…… Spet smo dokazali, da padamo na kič vizualne dopadljivosti in ne na kvaliteto – ki je sama po sebi na slovenski glasbeni sceni že tako ali tako redek pojav. Pa ne sicer, da je bilo veliko izbire glede kvalitete, ampak tole je bil pa res podn. Langa ali Brigitai bi po svoji zasnovi zaradi zanimive dinamike in etnično obarvanega melosa (ki je trenutno “in” na Evro-sceni,) vsaj teoretično lahko imela neke šanse. Obe skladbi sta bili zanimivi in precej originalni. In kakšno vezo ima to z Ambrusom? Takšne primerjave zvenijo primitivno, če že ne popolnoma ignorantno. Kaj naj rečem? Baaaahhh…….

 • 2. AndyBaby  |  4.02.2008 ob 00:29

  AndyBaby

  eh… tisto z Ambrusom je čisti sarkazem. Sproštujem tvoje mnenje o Langi. Mene s tem komadom pač niso prepričali. Saj ne, da je Rebeka pa WOW. Karkoli bi izbrali letos bi bil moj komentar čisto isti. Če bi prebrala moje prejšne objave o Emi bi vedla, da mi čisto noben komad ni bil všeč. Ne Rebeka, ne Langa, ne Eva, ne Brigitka. Mislim, da Slovenija premore toliko dobrih in sposobnih glasbenikov. Samo Ema jih ne zanima ;)
  brez zamere…

 • 3. vickyha  |  4.02.2008 ob 09:29

  Ok, Ok….. sem pa vseeno žalostna, da bomo spet potonili in še to po lastni izbiri, pa kaj češ….. that´s life in a fast lane! lp :)

Komentiraj

potrebno

potrebno ne bo objavljen

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

Dovoljeni so naslednji HTML ukazi:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Trackback na to objavo  |  Prijavi se na RSS komentarjev


Arhiv