In the raw

1.11.2010

Zadnji tedni so bili en tak mali emotional rollercoaster, ki pa se je zdaj počasi le prilezel do končne postaje in stvari so se vrnile v neke normalne tirnice. Pravzaprav mi je moj čustveni jo-jo že kar malo smešen. Splezala sem iz puhastega roza oblačka in se z nogami trdno postavila na tla. So dnevi, ko bi splezala nazaj, a to bi bil the easy way out, ki ne bi rešil ničesar in zaradi katerega moje življenje ne bi bilo nič boljše. So tudi dnevi, ko si želim, da bi me zemlja pogoltnila, saj se mi zdi, da nihče ne bi opazil, da me ni, toda tudi tem občutkom se ne prepustim za dolgo časa, saj vem, da bi me hitro potegnilo nazaj v očarljiv svet teme in depresije iz katerega ne bi hotela ven. Še en easy way out.

Na trenutke se mi zdi, da sem spet ujeta v neko bizarno Santa Barbaro, ki pa jo tokrat spremljam z veliko mero cinizma in sarkazma. Svet držim na distanci in vedno bolj se mi zdi, da mi še nekaj časa nihče ne bo prišel blizu.

Obrambni zidovi so spet lepo popravljeni in utrjeni. Čeprav se je za trenutek že zdelo, da bodo popustili, so zdržali. Še dobro, saj bi potem spet sledilo cefranje in seciranje do onemoglosti in ki bi mi jemalo energijo, ki je nimam. Ne bom rekla, da mi je bilo vseeno in še vedno mi ni, a sem vse lepo stlačila v ustrezen predalček in to poglavje zaprla. Iskreno, brez nakladanja, brez šal in samoironije. Tu sem, in the raw. Kar mi niti malo ni podobno, saj mi neposrednost večinoma ne gre dobro od rok. Težko razkrijem, kaj čutim, saj jih običajno potem dobim po nosu. Ne, tokrat ni bila izjema, vendar sem bila dovolj trdna, da sem prenesla to iskrenost in nisem pustila, da bi me vrglo s temeljev.

Predalček. Zaprto poglavje. Konec. Moving on.

  • Share/Bookmark

V kategoriji Kr neki

 

Komentiraj

potrebno

potrebno ne bo objavljen

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

Dovoljeni so naslednji HTML ukazi:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Trackback na to objavo  |  Prijavi se na RSS komentarjev


Arhiv